top of page

Roeselare Awards 2020: Trustor genomineerd als starter van het jaar

Met trots kondigen wij aan dat Trustor genomineerd is als één van de 3 kandidaten voor de Roeselare Awards "Starter van het Jaar 2020". Deze erkenning vervult ons met grote vreugde en geeft ons een enorme boost om onze klanten verder te ondersteunen tijdens moeilijke momenten van verlies en rouw.


Bij ons staat service en een persoonlijke aanpak altijd centraal. We begrijpen dat een overlijden een emotionele en uitdagende periode is voor de nabestaanden, en we streven ernaar om hen te voorzien van zorg en ondersteuning op maat. Deze nominatie bevestigt dat we op de goede weg zijn en dat onze inspanningen gewaardeerd worden.


Onze toewijding aan het leveren van een hoogwaardige dienstverlening blijft onveranderd. We geloven in de kracht van empathie, betrokkenheid en respectvolle begeleiding. We zijn er trots op dat we nabestaanden kunnen helpen bij de administratie na een overlijden en dit telkens met een luisterend oor.


De nominatie als "Starter van het Jaar" herinnert ons eraan dat we op de juiste weg zijn, maar het is slechts het begin van onze reis. We zijn vastberaden om ons bedrijf verder te laten groeien en onze klanten te blijven ondersteunen met onze onderscheidende service en persoonlijke benadering.


Wij willen graag onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die ons heeft gesteund en het vertrouwen in ons heeft gesteld. Samen met onze gewaardeerde klanten zullen we blijven streven naar uitmuntendheid en innovatie in onze branche.


Nogmaals, we zijn vereerd met deze nominatie en het inspireert ons om ons werk voort te zetten met nog meer passie en toewijding. We kijken ernaar uit om onze klanten te blijven ondersteunen en hen te helpen bij de administratie, aangifte van nalatenschap en verdeling van de nalatenschap.


Dank u voor uw voortdurende steun en vertrouwen in ons bedrijf.


51 weergaven1 opmerking

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Jul 02, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

Proficiat

Like
bottom of page